Atrapador de somnis (27/05/2015)

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Diu la llegenda d’origen indi que els atrapasomnis espantaven els mals esperits i ens protegien mentre dormíem…. No sabem del cert si és així o no, o simplement és una llegenda que ha anat passant al llarg de la història… Els nostres atrapasomnis, però, sé del cert que funcionaran a la vora dels nostres llits i faran efecte als nostres infants allunyant-los de les pors nocturnes…. perquè a més dels preciosos atrapasomnis que hem fet avui, també estan els nostres cossos abraçant la tendra son dels nostres infants…
Aquesta tarda hem volgut proposar la Construcció d’un atrapasomnis… activitat que ha engrescat a petits i grans…. no tots amb la mateixa dedicació, però sí que tots amb entusiasme i concentració han participat en aquesta tasca tan entretinguda i minuciosa…. Mares que miraven, remiraven, desfeien i tornaven a fer, d´altres que sense pressa però sense pausa anaven avançant sense fer passes enrere, infants que gaudien amb els diferents materials que hi havia a sobre de la taula, d’altres que seguien al peu de la lletra el que anaven fent les marones, alguns infants que han volgut fer el seu atrapasomnis, únic i simplement basant-se en les seves necessitats de moviment psicomotriu i imaginació: atrapasomnis únic que neix de la capacitat que tenen tots els infants de fer i ser- deixem que els infants facin el que creguin com vulguin o sorgeixi…. és vital i necessari per a deixar-los SER i CRÉIXER!!
Entre llanes, colors, plomes i… d’altres materials que anaven sortint, els infants corrien amunt i avall per la sala i també pel pati, aprofitant que ja s’apropa l’estiu i comença a sentir-se el flaire de les tardes i nits cada vegada més llargues….
Aquí podeu veure més imatges.
Publicat a Notícies