Assemblea de la Plataforma per una Secundària de Qualitat a Barberà del Vallès

Benvolgudes famílies,

Ens plau convidar-vos a la 4ª Assemblea de la Plataforma per una Secundaria de Qualitat a Barberà del Vallès que tindrà lloc aquesta tarda a l’Auditori Maria Feliu a les 18:00 h.

Com ja sabeu, aquesta plataforma va ser creada per expressar el rebuig de gran part de la població de Barberà del Vallès a la imposició del Departament d’Ensenyament de la creació de dues aules satèl·lit de  l’Institut Can Planas, físicament ubicades a l’Escola Elisa Badia. Ahir, tres representants de la Plataforma van anar a una reunió convocada des de Serveis Territorials, a la que també van assistir l’Alcaldessa amb l’equip de govern i altres representants polítics, a escoltar les dues noves propostes.

Aquesta tarda s’explicaran aquestes propostes i com d’una manera o una altra poden afectar al nostre Institut i és per això que us animem a que vingueu a l’Auditori Maria Feliu i ens ajudeu a decidir sobre el futur de la nostra Educació Secundària. L’AMPA de Can Planas està adherit a la Plataforma i per tant, la teva veu i el teu vot són fonamentals.

Aprofitem per enviar-vos una cordial salutació,
Junta de l’AMPA de Can Planas

Publicat a Notícies