AMPLIACIÓ HORÀRIA DEL SERVEI D’INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT JURÍDIC D’ESTRANGERIA

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha ampliat a 8 hores mensuals el Servei d’Informació i Assessorament Jurídic d’Estrangeria per aquest any 2014.

El consistori barberenc augmentarà durant aquest 2014 les hores mensuals d’atenció al Servei d’Informació i Assessorament Jurídic d’Estrangeria. L’objectiu és oferir més disponibilitat horària a les persones demandants del servei per tal d’assegurar que tothom que ho sol·liciti tingui un assessorament adequat a la seva demanda.

El servei, que fins ara s’oferia tots els dijous de 9 a 13h, s’amplia a un total de 8 hores al mes, obrint dos dilluns al mes de 10 a 14h.

 

El Servei d’Informació i Assessorament Jurídic d’Estrangeria dóna informació i assessorament sobre els tràmits d’estrangeria (autoritzacions de residència i treball, renovacions de targetes de residència i treball, reagrupament familiar, arrelament social, familiar i laboral, tràmits de familiars de ciutadans europeus, procediments d’expulsió, recursos administratius contra resolucions desfavorables de l’Oficina d’Estrangeria i els drets socials de les persones estrangeres) a la població nouvinguda de la ciutat i de la demarcació de Barcelona, de forma gratuïta.

Aquest servei es troba a les dependències municipals del carrer Marquesos de Barberà, 125 baixos. Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament 937297171 o bé, dirigint-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o a les dependències del carrer Marquesos de Barberà.

Publicat a Notícies