Actualització GUIA d’ENTITATS 2009, termini: 17 d’abril de 2009

Us volem informar que anem a elaborar una nova Guia d’Entitats, aquesta ja serà la cinquena que s’edita, la qual cosa significa que és una eïna útil per conèixer el ric teixit associatiu de la ciutat i que la dinàmica de creixement del nombre i la diversitat de les entitats va en augment.

Us adjuntem el nou formulari on heu d’incloure les vostres dades a publicar, recordar-vos que ens heu de fer arribar, juntament amb el formulari, una fotografia d’una activitat vostra i el logotip en color i en bona resuloció, ja sigui en paper o en fitxer digital.

El termini per lliurar aquest formulari cumplimentat, és des del 9 de març al 17 d’abril de 2009.

El formulari s’ha de lliurar per registre a:

OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA
Pg. Dr. Moragas, 244
De Dilluns a Divendres, de 8’00h a 19’00h i Dissabtes de 9’00h a 13’00h

OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA
Centre Cívic de Ca n’Amiguet
Via Sant Oleguer, 20
Dimarts i Dijous de 9’00h a 14’00h.

Aquesta nova Guia d’Entitats només s’elaborarà en suport digital per fomentar la sostenibilitat mediambiental i avaratir-ne el cost.

Recordeu que els possibles canvis dels càrrecs directius i de l’adreça de la seu social, s’hauran de notificar a la Secretaria Municipal en una sol·licitud apart, per tal d’actualitzar el Registre Municipal d’Associacions i Entitats.

Per a qualsevol aclariment, no dubteu en possar-vos en contacte amb nosaltres, a través del telèfon, al 93 729 71 71 ext. 316, o bé per correu electrònic a participacio@bdv.cat.

__

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.