30 setembre 2014

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Darrer dia de setembre, tardes que comencen a ser més curtes, infants que creixen a passes de gegant, famílies nouvingudes, estones de joc, moments per experimentar… també per xerrar i compartir… 
Aquesta tarda a La Lluna les famílies anaven arribant mica a mica… a la espera que el temps millorés o, si més no, que no es trobessin enmig del xàfec!! 
Uff!! I és que ha plogut un munt!! Alguns petits cridaven amb alegria juntament amb els trons, d´altres corrien a la seva mare cada vegada que un tro ho feia resonar tot…. Entre trons i molta molta pluja…. i algun petit que de tant en tant quan minvava la pluja corria fóra a jugar amb els bassals…. hem passat la tarda a dins de la sala… jugant… ara a la pissarra, ara a fer tremolar la casa, a ficar la pilota dins la cistella, passar pel túnel, a cotxes i camions… I, així, anar fent… sobre la marxa!!
Entre les mares, com sempre, hem pogut compartir dubtes, neguits i alguna alegria ;-)!!!
Alguns dels baldufes, a més, han gaudit d´alló més, amb el berenar cooperatiu a base de fruita :-)… carmanyoles i forquilles preparades… i a l´atac!!! Algun fins i tot per no perdre el temps anava a dues mans :-):-)!!!
Publicat a Notícies