24 REPRESENTANTS D’ENTITATS HAN FINALITZAT EL CURS BÀSIC D’ASSOCIACIONISME: ADAPTACIÓ A LA NOVA LLEI D’ASSOCIACIONS

El passat 30 de maig a les 18.30 hores a la Torre d’en Gorgs es va dur a terme la darrera sessió del curs bàsic d’associacionisme: Adaptació a la Llei 4/2008, del 24 d’abril, del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones jurídiques que actualment regula el règim legal de les associacions i fundacions a Catalunya i que deroga l’anterior llei de l’any 1997.

L’advocada Sònia Fabra Fargas d’AVALON va ser la formadora d’aquest curs, que va alternar una ponència sobre les principals novetats de la Llei 4/2008 amb una part més interactiva revisant els estatuts actuals dels i de les representants d’entitats.

El llibre tercer del Codi Civil de Catalunya obliga a les associacions a modificar els seus estatuts per tal d’adaptar-los a la nova regulació i que els inscriguin al registre del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya fins el dia 31 de desembre de 2012. Aquesta normativa no afecta a les entitats esportives ni a les entitats amb estatuts a partir de l’any 2008.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.