10è ANIVERSARI DE L’AULA

Han passat quasi 10 anys des que va començar el camí l’Aula Universitària de Barberà del Vallès un 27 d’abril de 2010. Han estat anys de treballar, em fet 229 conferències  i sortides al llarg d’aquest temps. Vam començar amb 25 socis  que han passat a ser 85. Gràcies a tots pel vostre interés.

Hem pensat que la millor manera de celebrar-ho  era programar un concert  al TMC., a càrrec de Frederic Sesé i The Feliuettes, que ens han oferit un espectacle musical inspirat en la figura de Núria Feliu, de qui s’ha fet un resum de vida i trajectoria professional.

Com pianista Gerard Sesé i un trio vocal espectacular format per Maria Cirici, soprano,Laia Riera, mezzosoprano i Laura Pau contralt. Al llarg de l’espectacle han cantat i versionat diferents temes de  la Núria Feliu i d’altres cançons per tots conegudes : Què serà serà, Si me’n vaig no parlis més de mi ( Sinatra), Te’n recordes, història repetida.  De moltes cancons han fet unes traduccions adients a la terra que han estat entranyables i divertides.

El teatre estava ple. Hem gaudit molt del concert i esperem seguir complint anys en aquesta Aula que ens ofereix conferències, sortides i espectacles sempre molt interessants per seguir  aprenent.

Lola Aurín

 

Publicat a General