10 febrer 2015

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Aquesta tarda volíem fer la Festa del Carnestoltes a La Lluna, però finalment hem decidit posposar-la. Avui hi havia molts petits i mares malaltons/es… els virus sembla ser que estan atacant amb força 🙁 
I hem preferit deixar-ho per una altra tarda en la que poguem gaudir totes i tots d´aquesta gresca, disbauxa i xerinol.la que desprén el rei Carnestoltes ;-). 
Esperem que tots els malaltons es recuperin ben aviat!!
Així doncs, després de pensar diverses propostes i alternatives a la festa, una vegada allà…. els nostres petits han anat marcant la tarda. 
Un, dos i tres anys…. edats força diferents a l´hora de jugar plegats?? 
Potser jugar com entenem els adults, no que ho fan… però cadascún d´ells, dins de la seva independència, les seves necessitats, la seva capacitat de descoberta, la seva meravellosa innocència… va marcant el seu terreny… tot apropant-se a l´altre, tot observant i volent fer alló que fa el més gran, o potser, el més gran, volent fer el que el més petits de tots fa…. 
Relacions que van sorgint sota la mirada atenta de les seves mares… observant, però deixant fer a l´hora, tot respectant el ritme i les necessitats dels infants.
Entre les mares, com sempre, han sorgit temes que ens preocupen, al.legries també i… confidències ;-)!!
Publicat a Notícies